The Nelly Gift Guide

Även om man – som mig – har hyffsad koll på årets julklappar så brukar de alltid vara någon person som man fastnar vid. Vad ska man ge honom/henne?! Pojk- och flickvännen är ju en klassiker eftersom det alltid förväntas vara så genomtänkt och personligt, hatar det. Jag och Oskar har besämt oss för att skita i julklappar i år och istället köpa ett Xbox till lägenheten. Ni kanske inte visste det om mig, men är en riktig hejare på Halo!

Hur som helst, fick upp ögonen för den här helt fantastiska tjänsten på www.nelly.com – en giftguide. Här kan du välja vem presenten är till, samt vilken typ av person denna är. Därefter har Nelly sen listat de perfekt presenterna till just den personen! Tror verkligen det här kan bli en räddare för så många i jul, haha. Ville bara tipsa om den här tjänsten som ni hittar HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..