Bud fr Proactive

Wow, i fredags fick jag hem ett så välbehövligt bud från Proactive – en låda full med ansiktsprodukter. Min hy har under flera års tid blivit superjobbig under vinterhalvåren, den är både torr och fet på samma gång och dessutom jättekänslig. Upplever att jag får finnar mycket lättare och det är ju såklart aldrig roligt. 

Budet innehöll dels en 3-stegmetod med skrubb, en kräm som motverkar porer och en återfuktande kräm. Det fanns även en lugnande kräm som tar bort rodnader med hjälp av en roller, en ansiktsmask och pads som även de rengör ansiktet. Har inte hunnit testa allting än, men hoppas på att se goda resultat. 

Blev ärligt talat lättad när jag fick detta bud och det ska bli jätteroligt att se ifall Proactive kan rädda min hy, haha. I will keep you updated… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..