På soffjakt

Sofa

Mycket av möblerna till min lägenhet kommer jag förmodligen köpa när jag väl flyttat in och hunnit känna mig för, men vissa saker kan jag faktiskt köpa innan. En av grejerna jag allra helst vill köpa innan är en soffa, leveranstiden är nämligen ofta väldigt lång. Skulle gärna ha någonstans att sitta i på kvällarna ganska kort efter att jag flyttat in, speciellt med tanke på att vi köpte vår TV nu under Black Friday-rean. 

När det kommer till soffa vill jag vara taktisk. Hur snyggt det än är med en ljus, kanske nästan vit soffa så är det inte praktiskt. Minsta lilla fläck kommer synas och jag kommer bli tvungen att ha filtar på dynorna så att inga mörka kläder färgar av sig. Och vet ni, jag orkar inte det. Kanske i en månad, men inte under flera års tid. Har därför dissat den idéen och tänker fokusera på att ha ljusa filtar, en ljus matta och ljusa kuddar mot en lite mörkare soffa. Här nedan har ni en klar favorit från min sida, den är från MIO och modellen heter Watford Delux. I love it! 

I skrivande stund så är jag faktiskt på väg till Barkarby för att ge rean en sista chans. Förhoppningsvis hittar vi en bra soffa idag, och det kanske till och med blir den på bilden ovan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..