All about aloe

Här kommer mitt bästa tips på budgetnagellack ute på marknaden just nu – H&M:s egna! Inför en nagelartikel som kommer släppas på Devote’s startsida snart så köpte jag ett klargrönt nagellack från just H&M, det var det enda lacket jag tyckte hade exakt den färgen jag sökte. Hade inga förväntningar alls utan antog att det skulle hålla dåligt, täcka dåligt, torka dåligt osv. 

Men, så vart det inte. Vart faktiskt så positivt överraskad att jag igår gick och köpte ett till i en millitärgrön, jättefin färg. ”All about aloe” heter det! På bilden har jag bara målat ett lager av det gröna nagellacket och sedan avslutat med Seche Vite, det täckte så bra att jag inte kände att jag behövde måla två lager. Hållbarheten på H&M:s nagellack vet jag ju inget om än, men får uppdatera er om hur länge nagellacket höll sig fint. 

De kostar 49:-/st och är enligt mig det bästa budgetnagellacket du kan hitta just nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..