New pants

New

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Häromdagen köpte jag mina nya favoritbyxor, by far. Har tidigare nämnt att jag inte gillar att ha på mig jeans så mycket eftersom det helt enkelt inte är bekvämt, men att kostymbyxor däremot är väldigt sköna. Byxorna jag har köpt är bootcut-kostymbyxor som sitter perfekt. Kvinnan i kassan sa att det hittills inte hade funnits någon som de inte passat på! Jag hittade dem på Lindex black friday-kampanj och fick dem för 25% billigare, men orginalpris 399:- är ju heller inte farligt. 

Här ovan har jag satt ihop ett collage med en outfit jag tycker passar till byxorna. Jag tycker att en kortare jacka är snyggare till alla sorters bootcut-byxor än vad en kappa är, men sen är den på bilden nog snarare fin än varm, hehe. Älskar dock den vita, lite tjockare polotröjan! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..