1:a december

Förstår om ni har börjat lessna ganska rejält på mina countdowns till julen nu, men 1:a december är ju verkligen en milstolpe. Idag är det 23 dagar kvar till julafton, 15 dagar kvar till min födelsedag och 30 dagar kvar till ett nyår jag verkligen tror kan bli lyckat för en gångs skull. 

December

Den 1/12 spenderar jag genom att träna och sedan åka till jobbet, men inte riktigt än. Förmiddagen kommer jag ägna åt att svara på mail, fixa klart mina artiklar till Devote och fixa i ordning lite blogginlägg. Älskar såna förmiddagar! Min tanke var först att åka och träna i samband med att Oskar åkte till jobbet, men jag vet med mig att mina träningspass väldigt, väldigt sällan blir lyckade på morgonen. Därför fixar jag det efter lunch som idag blir tacos-rester från igår, det bästa som finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..