Min favoritlåt till julen

Fick en fråga här på bloggen om vilken av alla jullåtar som är min absoluta favorit. Numera spelas ju supermycket julmusik på radion och många älskar jag, vissa tycker jag är ganska tråkiga. Men det finns en jag tycker är så otroligt viktig, och det är den ovan. Har alltid tyckt att man lätt missuppfattar budskapet eftersom den är så glad i melodin, därför valde jag att lägga in en version med text här i inlägget.

Den här låten handlar i varje fall om något som många säkert glömmer kring julen, nämligen hur otroligt lyckligt lottade vi är. Även fast vi kanske inte får båden en iPhone 6, en bil och true love forever så har vi så himla mycket som väldigt många står helt utan. Det är så otroligt typiskt oss lyckligt lottade att göra problem utav saker som egentligen inte spelar någon roll, för julen handlar i grund och botten inte om presenterna. 

”But say a prayer and pray for the other ones
At Christmas time, it’s hard but while you’re having fun
There’s a world outside your window, and it’s a world of dread and fear
Where a kiss of love can kill you, and there’s death in every tear”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..