Paris

Här kommer ännu ett julklappstips, kanske till en förälder eller någon matlagningsintresserad? Gallerix har just nu en jättefin serie av grytunderlägg inne i vilka det står namn på städer. Det finns ett flertal olika underlägg att välja mellan, bland anant Stockholm och New York, men jag valde såklart Paris som mitt första köp. Det här fick bli en liten julklapp till mig själv att ha i Köpis, tycker de är supersnygga. Så pass snygga att jag faktiskt tycker att man kan ha dem framme, kanske ståendes på köksbänken och lutandes mot en vägg. Vill man ha sig en likadan, eller varför som sagt inte köpa en till någon i julklapp, så finns de på Gallerix för 249 kronor. 

Idag är det för i övrigt måndag och början på en ny vecka. Jag startar den med att ta mig ut i kylan och åka mot Ikea i Barkarby. När vi har varit där tidigare har vi alltid kollat på de lite större möblerna, men helt och hållet hoppat över avdelningen med lampor, dekorationer, filtar etc. Även fast vi inte kommer välja att köpa så väldigt mycket av detta innan flytten äger rum så kan det ju vara kul att titta runt lite. Dessutom tackar man ju aldrig nej till deras köttbullar till lunch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..