Dan före dan..

… Inte före julafton alltså, utan min födelsedag! Imorgon blir jag 19 år gammal, gott folk. Min födelsedag har hamnat lite i skymundan då mycket av mina tankar och planering har gott till julklappar och min lägenhet. Jag har därför valt att ha ett väldigt litet firande i år i form av en tjejmiddag hemma hos Sonja, men det känns faktiskt inte alls jobbigt. Lite som det står på bilden; ”All i want to do is sit down and drink a glass of bubbly”, haha.

Birtday
 

Nu ska vi ju i och för sig ut så jag ska verkligen inte sitta still, men jag känner i varje fall inte att ett stort firande är nödvändgt i år. Ser jättemycket fram emot att bara ha en mysig middag, äta en god efterrätt och sen dra ut på klubben med mina allra närmsta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..