I wanna go

Det här är ett ytterst olämpligt inlägg att skriva dan, före dan, före dan och speicellt för en julälskare som mig. Men vet ni, det gör inget. Det är hur som helst så att jag lite smått börjat kolla på resor inför sommaren, priserna har ännu inte börjat gå upp så mycket utan är helt okej. Sen vet jag att det även är billigt att åka någonstans sista-minuten, men det är verkligen inte min grej. Vill kunna ha tid att planera en resa så att jag vet att jag får så mycket som möjligt för pengarna. 

Hawaii
 

Ett resemål som jag blivit riktigt sugen på är Hawaii! Är ju ingen surfartjej och kommer förmodligen heller aldrig bli, men jag vill tro att det finns mycket annat att se och göra där. Jag kollade runt på priserna dit och absolut, det är betydligt dyrare än en charter till Grekland. Men jag känner mig så himla klar med de resorna, nu vill jag hellre lägga pengar på att se – och göra saker.

Dear Santa…? Haha! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..