Dan efter dopparedan


Såhär såg årets gran ut hemma hos Mamma!


På väg till kusinerna för jullunch! Jag hade på mig en vinröd klänning från Zara och sen hade jag matchat den med röda läppar och ett rött band i håret.

Jaha hörrni, då var det den 25:e helt plötsligt, vad hände? Det känns lite som dagen efter min student, då vaknade jag upp helt tom och frågande. Man hade sett fram emot – och räknat ner till en och samma dag, sen passerar den lika snabbt som vilken annan dag som helst och sen är allt bara över. Tur är det ju i alla fall att julen kommer tillbaka nästa år!

Jag hade en jättebra julafton och fick möjlighet att både ta emot och ge riktigt bra julklappar. Jag firade julaftonsmorgon hemma hos pappa där vi öppnade julklapparna från dem, sen åkte vi hem till mamma för att kort därfefter röra oss mot våra kusiner för sen lunch, Kalles och ännu mer julklappar. Vid 19-tiden var vi hemma igen för mys i soffan och gissa vad? – Mer klappar. Jag är riktigt trött på julmat nu, men längtar redan till nästa julafton. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..