Hektiska dagar


Köttbullslunch på Ikea med min älskling

Hej älsklingar! Förlåt för att bloggen blev utan uppdatering igår, det är inte likt mig då jag alltid brukar tidsinställa inlägg under dagar som är stressiga. De här sista dagarna innan nyår är väldigt hektiska i och med att jag är med och planerar och fixar inför en nyårsmiddag, men samtidigt jobbar mycket under mellandagarna. Igår var både jag och Oskar lediga och då åkte vi efter ett morgonpass på gymmet till Ikea för att köpa dukar och dekorationer till nyår. Bordet vi ska använda är så stort att vi fick köpa ett stort lakan som duk, haha, men det spelar ju egentligen ingen roll. Vi åkte efter det till Kista Galleria för att köpa ytterligare dekorationer på Party Land, där hittar man ju alltid massa bra grejer! Vidare därifrån åkte vi hem till Tobbe där middagen kommer hållas för att sen åka och handla all mat och dricka. Mycket fixande vart det och när jag och Oskar kom hem vid 22-tiden och var jättetrötta var jag tvungen att ställa mig och börja med efterrätten till nyår. Lång dag som ni hör…

Jag och Oskar började dagen imorse med nygräddade frallor från ICA:n som ligger jättenära Hyris och sen skjutsade jag honom till jobbet. Jag ska också jobba idag, 12-21, så jag ska alldeles strax åka. Det här kommer också bli en lång dag för mig, men idag kommer ni i alla fall bli uppdaterade som vanligt. Ha en super tisdag och njut av ert jullov!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..