Lily & Rose

God jul Mathilda, önskar Mathilda! Eller egentligen farfar, för det var för hans julklappspengar jag köpte smyckena för. Lily&Rose är ju ett märke som nog alla älskar, inklusive mig. Jag tycker dessa i guld och svart är så himla bra för de passar till fest och till vardag, och dessutom till typ alla färger. Jag har i princip bara guldsmycken och sällan kläder i andra färger än svart, vitt och beiget. De enda färgkluttarna i min garderob är vinröda och militärgröna, och det passar ju smyckena också till. 

Nog för att Lily&Rose har lite högre priser än smyckena på H&M, Glitter eller liknande så är de inte heller så farligt dyra. 295 kronor/styck kostade både örhängena och halsbandet, så hela kitet gick på strax under 600 kronor. Jag är jättenöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..