Årsresumé del I

2015 börjar ju som bekant lida mot sitt slut.. Tråkigt på ett sätt då väldigt mycket saker har hänt i mitt liv under det här året, men det är alltid kul med ett nytt år tycker jag. Något annat kul är ju att man kan blicka tillbaka på det gångna året, något som jag tänkte dela med mig av här i bloggen månadsvis. Bloggen ekade tom under januari och februari i år, men från och med mars har jag uppdaterat hela tiden. Kör några månader åt gången, med andra ord kommer det komma flera liknande inlägg. Nu kör vi!

MARS:


Jag och Andrea var på Finest Awards eftersom vi var nominerade i kategorin ”Årets Podcast”. Vi vann inte, men vi kände oss ändå som vinnare och var snyggt sminkade av NYX.

Det var studentskive-tider och många utgångar på vardagarna. Här var jag och några andra redo för en ”jorden runt”-skiva, ser ni vilket land jag kom ifrån? 😉


Jag skar mig ganska illa på jobbet och fick åka in och sy. Jag skar av några nervtrådar i fingertoppen och har fortfarande ingen känsel där.


I mars hittade jag min studentklänning! Den kom från Ida Sjöstedt och jag tycker fortfarande att den är så himla fin.


Jag gjorde en himmelskt god cookie dough-paj, recept hittar ni HÄR!

APRIL:


I april ägde vår egna skiva rum med tema gossip girl-bal. Jag blev utsedd till klassens svärsmorsdröm!


Jag gjorde dessa skitsnygga naglar i svart-vitt leopardmönster, HÄR kan ni lära er göra dem!Vi flyttade med pappa till huset där vi bor nu. Här ser ni en kaosig bild på vår verande samma dag som det stora lasset gick.


Min babygirl fyllde 19 år och hade en väldigt lyckad tjejmiddag!


Det blommade i Kungsan, fint och väldigt viktigt att inte missa såklart. 😉

APRIL:


I april var det mösspåtagning och jag var jätteglad i min studentmössa! Vi försökte förgäves ta oss in på Josefinas innan vi gav upp och satte oss på L’angolo på Engelbrektsgatan. 


Såhär söt var min lilla darling i april, 8 månader gammal. 


Jag bakade även den här suuuupergoda nutella-semifreddon, HÄR hittar ni det receptet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..