Loving you is red

c1000x719

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR

Den röda tröjan på bilden införskaffade jag på Bikbok för någon vecka sedan inför en utgång, men det har efter det slagit mig att den är jättefin även till vardags. Till skillnad från många andra liknande tröjor med snören i urringningen så går dessa att anpassa själv, man kan därmed själv välja hur mycket man vill visa. Inte för att man ska gå för lättklädd på klubben heller, men om man ska ha en tröja till vardags så vill jag oftast inte att den ska vara särskild urringad alls.

Utöver detta så är rött en färg jag verkligen gillar att bära, men inte bara på överdelar. Älskar t.ex. de vinröda skorna i collaget som är från Michael Kors!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..