Helgens planer

c1000x398

Den här helgen är faktiskt ganska speciell för mig, det är nämligen den första helgen i mitt måndag-fredag-liv. Lite oklart kanske, men det här är den första helgen av många då jag går hem och vet att jag alltid är ledig dagen därpå. Jag har ju nämligen jobbat mitt sista pass på mitt tidigare extrajobb då jag enbart jobbade kvällar och varannan helg. Jag säger bara; aldrig mer! I alla fall inte på ett tag (lär ju behöva ta ett jobb med liknande tider när jag börjar plugga, men shhh..). Idag efter jobbet går jag hem och vet att imorgon, lördag, är jag ledig. Det kommer vara likadant nästa fredag, fredagen efter det och fredagen efter det. Senast jag hade det så var i högstadiet, jag började ju nämligen jobba extra i ettan på gymnasiet. Skillnaden med skolan är ju att det dessutom är något man tar med sig hem efteråt, det slutar inte efter avslutad ”arbetstid”, vilket ett jobb ju gör. Så nog för att jag inte jobbade på högstadiet, men jag var ju verkligen inte ledig varje kväll och helg för det, utan pluggade i mängder. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag kommer njuta av den här tiden, förstå vilken lyx att få vara ledig varje helg?!

Min första måndag-fredag-helg ska jag spendera genom att fira, haha! Ikväll ska jag på en hemmafest hemma hos en vän som fyller 19 år, det ska bli riktigt kul faktiskt. Imorgon ska jag baka inför semmeldagen som är på tisdag och åka iväg och träna lite (beroende på hur jag mår). Sen är det bara att ladda om och ta fram partyklackarna igen, för på lördag vankas det hemmafest igen. Jag kommer vara fullständigt död på söndag, men då ska jag bara mysa med Oskar och blogga. Det känns som att det här kommer bli en riktigt rolig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..