Avsnitt 100 – Best of Mathilda & Andrea

 

c1000x748

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är 100:e avsnittet idag, hurra, hurra, hurra!!

Att släppa det 100:e avsnittet känns ju helt klart stort, även fast det inte innebär att podden fyller år. Det är en milstolpe vi har sett fram emot länge och jag vill faktiskt ge oss själva en varsin klapp på axeln. Efter 100 avsnitt har man inte bara hunnit berätta varenda liten historia i ens inte så jättelånga liv, utan också diskuterat varenda litet ämne det känns som man kan prata om. And we’re still going strong! Jag tycker podden är roligare nu än på länge och jag hoppas att ni har lust att lyssna på oss i många hundratals avsnitt till.

Hursomhelst, veckans avsnitt är nog ett av de bättre vi nånsin släppt. Det är ett best of-avsnitt där vi (eller rättare sagt Andrea) har klippt ihop en mix av våra bästa konversationer, både roliga men också viktiga/vettiga. Jag var tvungen att vänta med att lyssna på det här avsnittet tills nu när jag kommit hem från jobbet, för jag som annars älskar att lyssna på poddar medans jag jobbar vet att jag hade dött av skratt. Att sitta på tunnelbanan på vägen hem och gapflabba åt sina egna skämt är ju inte heller helt och hållet normalt, haha. Ni som följt podden under en längre tid kommer nog känna igen er i många av dessa ljudklipp och vi hoppas att ni kommer gilla det lika mycket som vi!

Lyssna gör ni som vanligt iTunes om ni söker på ”Mathilda och Andrea Blogpod”. 

  1. Skulle inte ni kunna göra ett ”inför studenten” avsnitt där ni tar upp lite tips och sånt till oss som tar studenten, kanske saker ni själva ville att nån skulle berätta för er, det är ju inte långt kvar nu! Avsnittet om er student var hur kul som helst att lyssna på så det hade varit superkul! 🙂

  2. Hej mathilda!
    Kan du inte berätta mer om ditt jobb, är så himla nyfiken. Har ju hört vad du sagt i podden och skrivit här, men vill veta mer. Ex. Vad du mer konkret gör, hur det är med heltidsarbete, hur du trivs med kollegor etc. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..