Helgens planer

 

c1000x352

Hallå härliga fredag! Jag brukar ofta vara förväntansfull över helgen för att mycket händer, men denna helg har jag sett fram emot då jag knappt har något alls inplanerat. Jag brukar alltid smita lite tidigare på fredagar, jag jobbar ju per timme på mitt jobb och brukar vilja unna mig det. Jag tycker dessutom att det är halva charmen, just att veta att den här dagen inte blir lika lång och att helgen börjar redan vid 16-tiden. Det tycker jag är skönt! Oskar jobbar till 20 och är nog inte hemma förrän ganska sent, men jag ska innan dess åka och handla, samt försöka hinna med ett pass på gymmet. När han kommer hem sen ska vi äta hemmagjord pizza och bara ta det lugnt.

För lördag har jag inte så väldigt mycket bestämt i nuläget, jag ska eventuellt träffa en kompis men annars fixa och trixa lite i lägenheten. Det kanske blir en tripp till Barkarby för att leta efter mattor och mikro (härlig blandning va), men jag skulle också vilja baka något gott. Har ni några önskemål? Jag har en nästan full burk nutella i kylen som jag skulle vilja förbruka, men vet inte vad jag ska göra isåfall. Roy Fares har ett recept jag länge velat testa som innehåller nutella, men å andra sidan är det ju roligt att inte ta någon annans recept rakt av.

Söndag kommer bli en städdag, då ska jag verkligen ägna tid åt att få alla utrymmen rena – på djupet. Inte bara dammsuga, utan även moppa. Inte bara torka av ytorna med handen, utan gå runt med spray och trasa och göra det grundligt. Inte så kul kanske, men ganska avslappnande och definitivt nödvändigt. På eftermiddagen ska jag även åka iväg och storhandla, det har blivit lite av en söndagstradition. Den är på sätt och vis ganska dåligt planerad eftersom saker och ting är som mest utplockat i mataffärer på söndagar, men det är ändå skönt att ha det gjort inför den nya veckan. Middagen på söndag äter vi hemma hos mamma! Hur ska ni tillbringa lönehelgen? Ut och spendera? 😉

  1. Du mååste testa nutellacheesecake!!!
    Gör en vanlig botten av digrstive och smält snör som du bakar i tio minuter. När bottnen sedan svalnat rör du ihop 400 g Philadelphia med så mycket nutella du vill ha, jag brukar använda nästan en hel burk. Rör också i 1-2 matskedar smält smör. Häll på fyllningen på bottnen och låt stå kallt i minst 3 timmar. Verkligen supergott och enkelt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..