Family-dinner

IMG_8172
Har ni sett något så sött? Titta hennes små tänder!!

 

IMG_8174

 

IMG_8175

 

IMG_8176

Igårkväll var jag och Oskar hemma hos pappa & co på söndagsmiddag i grekiskt tema. Eftersom Olivia måste äta tidigt och gå och lägga sig tidigt så var vi där redan strax efter 17, åt middag, var med när Olivia badade och gick och la sig – och sen åkte vi hemåt. Det är faktiskt skönt att komma dit tidigt eftersom man kan vara där i flera timmar, men ändå komma hem i tid och hinna varva ner.

När vi kom hem från dem tänkte vi först kolla på Oscarsgalan, men ingen av oss tänkte ju på att den inte går i lämplig tid här i Sverige. Livesändningen gick från 02.00 till 05.30 eller nåt, haha. Så vi sjönk ner i soffan och strötittade på lite dokumentärer innan vi gick och la oss. Ikväll jobbar Oskar och jag ska på möte på banken, men efter det ska vi laga en god middag, gå och träna och kramas. Jag hoppas ni får en bra måndag!

  1. Men ååh så mysigt! Och alltså jag måste bara säga det, Olivia är så himla söt, utan tvekan någon av de sötaste små personerna som vandrar omkring på denna jord! Tycker hon är jättelik Rebecka på den första bilden. Så himla fin!
    Hoppas du haft en bra måndag, kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..