New in – H&M Home

 

IMG_8163

IMG_8164

IMG_8165

IMG_8166

Lite uppdatering i vardagsrummet skadar ju aldrig, eller hur? Vi har ganska länge pratat om att försöka få in några lite mörkare kuddar i vardagsrummet för att matcha våra stolar, och jag tycker den på bilden ovan passar in riktigt bra. Jag köpte faktiskt två kuddar och den andra ser ni i bakgrunden på den första bilden i inlägget, den är inte likadan men går i samma färger.

Jag har även under en längre tid velat ha lite mer struktur på vårt soffbord, hittills har vi bara haft allting stående lite utspritt. Jag köpte därför en bricka i trä, på den ställde jag lite doftljus, glasunderlägg och en liten elefant som egentligen är en ljushållare. Jag tycker det blev väldigt fint faktiskt! Allt kommer från H&M Home!

  1. Hej Mathilda!
    Det är så att jag alltid har bakat ganska mycket men jag har aldrig gett mig på tårtor och är därför lite rookie på just det. Tänkte bara fråga om den tårtan du gjorde till Olivias kalas och den tårtan med maltesers är några som är möjliga att göra? Är det jättesvårt? Och vilken av de två tycker du passar bäst på en student? Och hur många (det är cirka 50 pers som kommer)?
    Kram och tack för en bra och härlig blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..