Äntligen helg!

 

c1000x570

Jag har ju tidigare nämnt att jag tycker tiden går väldigt snabbt numera, men den här veckan har tagit det hela till en helt ny nivå. Den har bara flygit förbi, jag kan inte förstå att det redan är fredag! Det har dessutom känts som en väldigt bra vecka som haft bra väder under i alla fall vissa dagar och där jag hunnit med mycket. Träningen har gått bra, jag har varit ganska duktig på att äta frukost och bara mått väldigt bra den här veckan – säkert har det gjort att dagarna gått snabbare.

Precis som tidigare fredagar så ska jag försöka gå lite tidigare idag så att jag kan komma hem medans det fortfarande är ganska ljust ute. Ska fota till ett inlägg som kommer upp senare idag och även fast man kan göra mycket för en bilds ljus i redigeringsprogram så blir det ju såklart allra bäst bilder om man tar dem innan solen gått ner. Sen ska vi ta bilen och åka och handla lite inför kvällens middag – eller rättare sagt snackset som vi ska äta efter, hehe… Oskar jobbar lördag och söndag och kommer gå upp ganska tidigt imorgon, så vi båda ska försöka somna ganska tidigt.

När han sen åker till jobbet på lördag ska jag åka och storhandla, ta hissen ner till gymmet och träna och sen möta upp Andrea. Vi ska podda under dagen och på kvällen ska vi sedan iväg på en lokalfest i närheten av där jag bor, en vän till Andrea fyller nämligen 20. Så himla kul när man slår på stort på jämna födelsedagar tycker jag! Jag och Andrea gillar ju att festa effektivt och om jag känner oss själva rätt kommer vi inte bli alltför sena hem.

På söndag ska jag bakis-baka en jättegod (hoppas jag) sockerkaka, och receptet på den kommer också upp då. Vid 15-tiden kommer pappa & co, samt min gudfar & co och fikar, så till dess ska jag ha röjt upp lite i lägenheten om jag och Andrea stökat ner kvällen innan. Det är i och med dessa planer som jag väljer att storhandla på lördagen istället för söndagen den här helgen, annars brukar ju jag gilla att få det gjort på just söndagar. Jag tror säkert jag kommer vara trött på söndag och på kvällen när Oskar kommer hem från jobbet ska vi bara ta det lugnt, kanske titta på en film. Så ser min helg ut denna vecka! Jag hoppas alla som haft sportlov har njutit ordentligt och hunnit vila ut er, samt tagga till för att ge järnet i skolan på måndag igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..