Välkommen kära vår

Downloads42

Idag kom våren till Stockholm, punkt slut. Jag och Oskar tog en promenad, han till en kompis och jag hem till pappa. Jag lekte lite med Olivia, vi tittade på Barnkanalen, lekte med hennes kök, sjöng sånger, åt mellis och sen promenerade jag hem igen. Vilket väder alltså! Det låter så klyschigt, men man får en helt ny energi i kroppen av det här. Gud vad jag har saknat våren.

Nu sitter jag hemma och nyduschad i väntan på att mina naglar ska torka. Alldeles strax ska jag börja göra mig i ordning för kvällens date-night som jag sett fram emot länge. Jag planerar på att köra helsvart med guldiga smycken! Tänkte bara kika in och önska er en bra lördagseftermiddag, ni är bäst. <3

  1. Det vore så himla kul om du tog kort på det du tar på dig ( och skriver vart sakerna är från. Du har en sån galet snygg stil!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..