Berryshot

IMG_8391

God morgon söndag! Jag har nyligen lämnat Oskar på jobbet och ska alldeles strax springa ner till gymmet. Efter det ska jag upp och duscha för att åka och äta lunch med Sonja och Frida, har inte träffat dom på ett bra tag nu så det ska bli kul. Utöver det så har jag inte så mycket planer för dagen/kvällen, har en del grejer jag borde ta tag i men försöker verkligen bara ta det lugnt den här ledigheten. Känns som att jag alltför sällan unnat mig själv det sen jag flyttade till lägenheten, då har jag ofta lagt helgerna på att fixa och trixa här hemma.

Med detta inlägg vill jag i varje fall också tipsa om den lilla antioxidant-bomben jag drack nu på morgonen. Jag hade igårkväll lagt frysta hallon och jordgubbar i kylen så att de tinades. Sedan mixade jag dessa med ungefär 1 msk honung (frysta bär tenderar ju att vara lite sura ibland) och drack sedan blandningen som en smoothie. Jag har ingen juice-centrifug så konsistensen blir liksom inte helt och hållet slät/rinnande, men det vart väldigt gott och fräscht. En smoothie fast utan yoghurt skulle man kunna säga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..