Walk-in-closet

c1000x486

Jag har flera ”missions” kvar att ta tag i här hemma, men en grej jag verkligen känner att jag vill ta tag i är vår klädkammare/walk-in-closet. Vi har ju självklart satt in byråer och sådär, men jag känner inte att den är smart planerad. Framförallt våra (eller mest mina, hehe…) skor har blivit ett jätteproblem och nu när vi är mellan två säsonger är det överbelamrat med skor i vår hall. Och jag vill inte ens prata om alla klackskor man samlat på sig under åren! Samtidigt vill man ju kunna ha alla skor man använder framme, inte behöva skjutsa i dom i en kasse i förrådet.

Problemet är bara att den inte är gigantisk, jag skulle t.ex. inte ha plats med någon form av ö i mitten, dessutom tas en del av utrymmet upp av ett städskåp, samt ett proppskåp. Just proppskåpet sitter i och för sig bakom dörren, men det gör det ju svårt att förvara skor på baksidan av dörren i en hängare.

Att inreda en walk-in-closet är ju inget man gör varje dag kanske, men om någon av er har några ”hacks” eller smidiga lösningar så får ni jättegärna hjälpa mig! Får panik över att inte ha plats med alla grejer. 🙁

  1. Hej Mathilda!
    Ikea har lådor som man hänger upp påvägen som är till för just skor, där finns med både enkel och dubbelfack!
    Ha en bra dag!

  2. ”Inredning, inspiration och renovering” är en grupp på facebook som har jättemyclet tips och ideer! Om du skriver en kommentar där i kommer du garanterat få många bra svar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..