Lunch @ Boqueria

 

IMG_8417

IMG_8418

IMG_8419

En gång i veckan brukar jag och Andrea ses på lunch här i stan, det är en välsmakande tradition som dessutom gör att vi alltid ses minst en gång i veckan. Eftersom jag annars äter väldigt billig lunch på jobbet alla dagar så brukar vi unna oss lite dyrare luncher ibland – då ligger Boqueria högt upp på favoritlistan och där var vi även igår. Vi öppnar knappt menyn längre, vi vet exakt vad vi brukar beställa. Deras potatis är magisk, det är även deras friterade pulled pork-bollar. Detta brukar vi kombinera med lite charkisar!

Priset på maträtterna på Boqueria är ganska höga, vi betalade ganska exakt 200 kronor var för maten och en varsin dricka. Jag satt liksom och storknade över att jag i förra veckan betalade 185 kronor för en pasta, men på något sätt känns det här inte riktigt lika jobbigt att betala samma summa för. Men absolut så är det i dyraste laget, det är också därför vi inte äter ute varje lunch. 😉

  1. Hej Mathilda! Har du möjligen några tips att dela med dig av när det kommer till jobbintervjuer? Hur förberedde du dig t.ex. inför intervjun på SEB? Jag har blivit kallad på intervju för ett mer kontorsaktigt jobb och är så nervös att jag knappt vet vad jag ska ta mig till haha… Har varit på intervjuer tidigare men då har det varit mer matbutiksjobb så detta känns lite främmande på något vis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..