Spring colours

 

IMG_8402

Jag var inne på H&M häromdagen och fann till min stora förvåning att de rear ut de förmodligen mest aktuella färgerna just nu – what?! Ljuslila och en fin gul och ljus färg måste ju vara väldigt populärt nu i och med att våren närmar sig tänker jag, men de kanske hör till en äldre kollektion från Essie eller något. 50 kr/st fick jag dem för i alla fall, det är ju inte dumt! Har länge letat efter att ljuslila lack, och jag vet egentligen inte varför jag inte köpt ett tidigare. Jag har inte testat just detta ännu, men tror inte det kan bli så fel. Jag testade däremot det ljusgula lacket ganska på direkten, var lite rädd att de skulle bli genomskinligt, men det tycker jag verkligen inte att det var. Med två jämna lager och ett bra topplack över såg det väldigt täckande och fint ut, tror jag kommer använda det jättemycket även till sommaren när händerna blivit lite solbrända!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..