Spring nails

IMG_8673
IMG_8674

Pekfingret ”Chillato”, Essie

Långfingret ”All about aloe”, H&M

Ringfingret”Virgin snow”, Essie

Lillfingret ”Blanc”, Essie

Blev lite inspirerad av Celina Rydéns senaste bild på Instagram, då gjorde hon nämligen den väldigt enkla designen ovan i vitt. Jag tänkte att den säkert också kunde vara fin i lite andra ljusa färger, så jag testade dessa fyra ovan. Tycker alla blev väldigt fina på sitt egna sätt, men det som passar bäst till mina kläder är vitt och därför målade jag alla i så efter att jag fotat. Funderar dock på att använda den gröna färgen till Finest Awards, då har jag nämligen tänkt ha mina nya skor som är i den färgen. Är just nu på jakt efter något enfärgat som passar till dom!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..