Helgens planer


Här är trailern på filmen vi ska se – tagga!!

 

Efter en bra vecka ska det äntligen få bli lite helg och jag börjar den med en dinner-date med Andrea! Vi ska först laga en god middag hemma, där var vi länge osäkra på vad vi skulle laga. Jag ville göra något riktigt gott, lyxigt och vet ni vad vi kom fram till? Spaghetti Bolognese! Och inte varianten med tomatpuré och en klyfta vitlök, utan en riktigt god bolognese med créme fraiche, morötter, bacon, champinjoner, vin, oxfond och sen en härlig, färsk pasta till det. Ärligt talat så kan jag nog inte komma på något godare än det… Vi ska hursomhelst gå och se den nya Djungelboken på bio, den hade premiär i onsdags och jag vill självklart inte missa en film när det är Disney. Ska bli väldigt mysigt!

På lördag ska jag och Andros ut och springa/ta en pw och ev. gå ner till gymmet vid mig. Efter att hon åkt hem har jag sen inga direkta planer för dagen, men på kvällen ska jag vara med Oskar. Vi ska göra hårinpackning och ansiktsmask, jag tänkte även måla naglarna, raka benen och sådär. Vi tänkte även äta en god middag, kanske kyckling med rotfrukter, som ni självklart kommer få recept på här i bloggen. En ganska lugn lördag med andra ord, det ska bli skönt eftersom nästa vecka kommer bli desto mer händelserik med både Finest Awards och Andrea’s födelsedag.

På tal om Finest Awards så måste jag bara slå ett allra sista slag för att ni ska gå in och rösta på mig, idag är nämligen sista dagen man kan rösta. Jag vet att jag talar för både mig och Andrea när jag säger att vi skulle bli enormt glada om ni ville rösta på vår lilla poddis. Trots att vi konkurrerar med andra riktiga höjdare i podd-världen och trots att vi inte förväntar oss att vi ska vinna så skulle det såklart betyda väldigt mycket att veta att ni ”have our backs”. Jag är ju som ni förmodligen vet nu också nominerad i kategorin ”Årets Nykomling” och har inte pushat särskilt mycket för att ni ska rösta på mig då jag fortfarande är så tacksam för nomineringen. Och nykomling är jag väl på sätt och vis inte, men jag har inte kategoriserat bloggen som ett jobb sen sommaren efter jag tog studenten. Sen dess har bloggen växt jättemycket och bara sen årsskiftet har min statistik ökat med 30%, vilket jag är jätteglad och stolt över. Trots att bloggen fortfarande inte är superduperstor ännu så skulle jag i alla fall vilja kalla mig för en nykomling inom den lite större bloggvärlden, jag känner mig i alla fall som en. Så har ni några enstaka minuter över, kanske inte ens det, så skulle ni göra min dag genom att följa denna länk och rösta: http://finest.se/elections/finest-awards-2016/ !!

Vill även passa på att tacka alla som hittills har röstat på mig och Andrea, även om det är 1 eller 10 gånger så är ni guld värda – men det hoppas jag att ni redan vet. Tusen tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..