Outfit till Finest…

 

IMG_8697
IMG_8699
IMG_8700

Såhär någon dag innan Finest Awards som går av stapeln imorgon, onsdagen den 20/4, så har jag äntligen hittat min outfit. Det är verkligen en lättnad, det är ju faktiskt inte så kul att gå runt och inte ha en aning om vad man ska ha på sig. Jag hör verkligen hur töntigt det där lät nu när jag skrev det, men jag tror flera av er kan relatera till denna typ av klädångest inför viktiga dagar/kvällar.

Det jag till slut hittade var ett spets-set i gammeldags rosa från Zara, där brukar jag ju ofta hitta grejer men jag bär väldigt sällan rosa faktiskt. Ni kommer ju få se bilder på torsdag, dvs efter galan, men lite kan jag ju berätta om setet. Kjolen är figursydd, ganska hög i midjan och lite längre, baktill är det även en liten slits. Toppen har lite ”vippiga” axlar, men den är ändå kortärmad. Ja, ni får helt enkelt se efter galan! Lycklig är jag såklart också över att mina skor passar till, wihoo! Tycker verkligen att färgerna funkar riktigt bra tillsammans och kommer matcha dem med mina rosa smycken från Lily & Rose, en svart jacka från Zara och någon snygg clutch. 🙂

  1. åhhh! kan jag få bara tipsa dig att ha spiiiiiiik rakt hår till den här looken. Tror verkligen att det kommer vara super fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..