Tips på träningsvideo 

Jag tipsar väldigt sällan om träningsrelaterade saker, det kan lätt bli känsligt och tolkas fel. Däremot så vet jag att tips samtidigt kan vara väldigt kul att få ta del av, om man inte är överdrivet kunnig inom träning (som mig) så badar man ju inte i bra övningar direkt. Så nu tänkte jag faktiskt ge detta ett försök, har nämligen hittat en tjej som jag tycker gör väldigt bra videos. Och strunta egentligen i allt hon säger om man tycker det är provocerande eller om man mår dåligt av det – fokusera på själva övningarna. Det är de jag tipsar om, inte egentligen henne. På ett normalt träningspass för armarna gör jag båda dessa videos två gånger om, på den översta videon har jag 2 kilos vikter i varje hand och i den nedre videon två stycken 1 kilos vikter. Är man stark så kan man ju ha tyngre vikter, men som hon säger i videon är inte det riktigt tanken med just dessa övningar.

Jag hoppas ni kan tolka dessa tips på rätt sätt och att ni får lite inspo! Om ni inte gillar just dessa vidoes kan man ju bara kolla vidare på Youtube, det kryllar med riktigt duktiga tjejer och killar som spelar in träningsvideos.

  1. Var inte så rädd för hur folk ska tolka saker, de inläggen när du skriver om såna saker är typ alltid de bästa. Och folk som övertolkar kommer göra det vad du än skriver bara för att provocera. Älskar din blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..