New in – Essie

 

IMG_8762
IMG_8763

Jag fullkomligt älskar nagellacket jag införskaffat, det kommer – precis som majoriteten av alla mina nagellack – från Essie och det heter ”Birthday Suit”. Det är sådär perfekt ljust, men ändå täckande. Om jag någongång gör nagelförlängning av något slag så skulle jag med allra största sannolikhet välja denna färg i en ”soft french manicure”-stil, jag tror nämligen att den är ytterst svår att tröttna på. Den passar till allt, känns väldigt lyxig på något sätt och passar dessutom utmärkt till mina händer som just nu ser väldigt solbrända ut.

c1000x314

Här ovan kommer tre inspirationsbilder på hur man kan använda liknande nagellack. Hur fint som helst att bara ta på sig lite ringar, absolut fint nog för både fest och vardag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..