Antingen eller

13073221_10209753211174017_1502671358_o

Denna bild var också aktuell som header och är, precis som bilden jag sedan valde, tagen av Daniel Troyse!

För att följa upp det här ”Lära känna mig”-temat så tänkte köra lite ‘antingen eller’- frågor såhär på eftermiddagskvisten! En sån här typ av lista har jag nog aldrig gjort så det kan ju vara kul för alla som läser, nya som gamla här på bloggis.

Inga barn eller tio barn.
Herregud… Måste nog säga inga barn då, inte för att jag tror att jag kommer vilja leva mitt liv utan barn – utan för att jag verkligen inte vill ha tio stycken!! Det här kanske ändras när jag blir gravid första gången, men tills vidare så är det mitt svar.

Silikonbröst eller fettsugning.
Jag förespråkar verkligen inga skönhetsoperationer av något slag, men om jag ska välja mellan dessa två så skulle jag välja silikonbröst. Detta eftersom jag nog skulle kunna tänka mig att göra någon form av bröstreducering efter att jag fött- och ammat alla barn jag ska ha. Då opererar jag mig ju inte för att faktiskt förändra något, utan snarare för att återskapa det jag en gång hade. Men det får tiden utvisa. Jag skulle inte välja något av det i nuläget!

Landet eller storstan.
Storstan, med med tillgång till semester ute på landet. Kan man välja så?

Kaffe eller te.
Absolut te, alla dagar i veckan. Jag gillar verkligen inte kaffe och har inga planer på att ”lära mig gilla det” heller.

Julafton eller midsommar.
Julaftoooon. Hur enkelt som helst ju, världens bästa dag.

Ge eller få.
Nog för att det är riktigt kul att äntligen få något man önskat sig väldigt länge, men pirret innan man ska lämna över en present man vet att personen i fråga kommer bli överlycklig över är faktiskt bättre. Det är så himla kul! Så jag svarar att ge.

Kramas eller pussas.
Det här beror ju helt på tillfälle och person, haha. Men rent generellt så bidrar ju kramar med mer värme och trygghet, så på det stora hela skulle jag nog svara kramar.

Mjölk eller vatten.
Jag var allergisk mot laktos eller mjölkprotein när jag var liten, jag minns faktiskt inte vad det var jag faktiskt var allergisk mot. Då fanns det i alla fall inga bra substitut för mjölkallergiker och jag fick helt enkelt dricka något äckligt ur någon konserv (detta minns jag självklart inte, men mamma har berättat att pulvret luktade sjukt äckligt). I och med detta så lärde jag mig aldrig riktigt dricka mjölk, trots att jag idag inte är allergisk. Skulle aldrig falla mig in att ta ett glas mjölk, dricker knappt oboy. Så svaret blir vatten!

Hund eller katt.
Hund svarar jag då, men tror inte jag skulle vilja ha varken eller – i alla fall inte i nuläget.

Vitt- eller rött vin.
Jag ogillar vin skarpt, dricker mycket hellre öl eller cider om jag ”måste” dricka alkohol och inte kan få dricka läsk, haha. Men om jag måste välja så dricker jag helst vitt vin, men som sagt, helst inte…

Banta eller träna.
Självklart träna. Jag klarar mig först och främst inte utan mat så att banta eller köra någon form av 5:2 tror jag inte mitt blodsocker skulle palla. Skulle aldrig orka med min vardag i alla fall. Om man vill förändra sin kropp och gå ner i vikt så tycker jag personligen att man får ett mer hälsosamt resultat om man tränar under tiden.

  1. Har du någon åsikt om djurtester och -försök av bland annat kosmetika, läkemedel och andra kemikalier? Jag tycker att djurtester på speciellt smink på senaste tiden har blivit uppmärksammat och jag tror Therese Lindgren är anledningen till detta. Är detta, alltså faktumet att djur (bokstavligt talat) är försökskaniner, något du har funderat på? Hur ställer du dig i den frågan i sådana fall? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..