Pink Lady

DSC_5732
DSC_5743
DSC_5746
DSC_5757
Byxor – H&M // Rosa skjorta – Gina Tricot // Kappa – Gina Tricot // Vinröda skor- och handskar – H&M // Örhängen – Lily & Rose

 

Igår åt jag och Andrea lunch på Friday’s vid Kungsan när vi plötsligt kom på att vi ännu inte tagit något årligt foto vid körsbärsträden. Dessutom hade jag ljusrosa på mig! Match made in heaven. Det kanske inte syns så jättetydligt på dessa bilder, men vädret var riktigt tråkigt och det regnade till och med när dessa bilder togs, det har verkligen varit riktigt kallt här i Stockholm under de senaste dagarna. Men det var värt att frysa lite, det blev så fint med träden i bakgrunden av outfit-bilderna!

  1. Hej, vill bara säga att jag älskar din blogg! Sen undrar jag vad modellen på byxorna från H&M heter? Fortsätt inspirera på som du gör! 🙂

  2. Hej Bästa Mathilda! 🙂

    Jag har en fråga ang flytta hemifrån OCH dessutom flytta ihop med sin partner. Både jag och min pojkvän bor fortfarande hemma (Vi båda är 96:or som du) men nu har vi förmodligen fått tag i en hyresrätt inne i vår stad med jättebra läge, och det lär inte dröja länge innan vi flyttar ihop. Men min största fråga är: Hur gjorde du och Oskar med möbler och inredning när ni flyttade ihop? Betalade ni varannan sak var av soffa, matgrupp, soffbord, tv-bänk osv. Hur mycket tog ni med er från era rum hemma hos era föräldrar? Hur delade ni upp det helt enkelt? Ifall ni delade upp det, delade ni upp ”småsaker” då också, som tavlor, ljusstakar, bestick osv. Jag har funderat lite men vet inte vad som är bäst. Jag har tänkt att vi båda köper ca hälften var sen skriver upp vem som köpt vad ifall vi (hoppas inte) skulle göra slut i framtiden. Hur tänkte ni? Jag är så förvirrad haha 🙂

    Stor kram till dig och ditt grymma jobb du gör

  3. Hej Mathilda! Jag har lyssnat på er podd sedan första avsnittet och tycker verkligen om er två. Jag uppfattar det som att er målgrupp är personer i 12-16årsåldern, och iom att jag är lika gammal som er så börjar jag känna mig för gammal för er podd, men lyssnar ändå för att jag tycker att ni är så härliga. Menar inte detta som någon kritik, ville mest påpeka att OM ni skulle vilja inkludera även oss i 20-årsåldern och över i er målgrupp så tror jag att det skulle vara hur lätt som helst för er. Jag antar exempelvis att du har en relativt hög genomsnittsålder på dina läsare här på din blogg. Om man tittar på Måndagspepp tex så är de bara ett år äldre än er men riktar sig till en äldre publik vilket gör det lättare att ”relatera” till den podden. I er podd får jag intrycket av att ni cencurerar er lite, vilket gör att podden inte känns lika vuxen. Ni gör självklart som ni vill, men som sagt så om ni skulle vilja göra podden lite vuxnare så är jag övertygad om att MÅNGA av oss äldre trogna lyssnare skulle uppskatta det som fan! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..