Helgens planer


På tal om valborg så har vi ju denna underbart fina låt, men som väl egentligen inte handlar om valborg..?

Hur sjukt är det inte att det är Valborg i helgen? Den här våren går så läskigt snabbt fram, det blir ju liksom maj i helgen… Herre min gud. Hela den här helgen kommer jag ägna mycket åt familjen i alla fall; ikväll ska jag på middag hos mina kusiner och imorgon kväll ska jag och Oskar äta Valborgsmiddag hemma hos mamma. Jag tror även att vi sover där, mitt rum finns ju kvar och det gör även sängen. Jag sitter just nu mitt uppe i planeringen av efterrätten jag skulle vilja bjuda på, men det blir ju klurigt när man är ganska många. Lättast är väl att slänga ihop en tårta, men jag vill samtidigt inte att det ska bli stressigt. Det har ju faktiskt blivit lite av mitt bak-motto: ”Låt bakningen ta tid”. Men det är så himla sant, det finns inget värre än att behöva slarva med spritsningen, sätta in sina bullar i ugnen innan de egentligen hunnit jäsa klart eller ta ut en degig, inte färdiggräddad kaka och servera. Nej, nej, nej.

På söndag är det ju sen dags för bloppis! Yey!! Jag är så otroligt taggad faktiskt, även fast det kan vara ansträngande att stå med världens leende på läpparna under flera timmars tid så har jag så otroligt mycket kärlek jag vill dela med mig av till er. Flera av er som kommer på bloppisen kanske nämligen hjälpte mig att vinna Årets Nykomling genom att rösta, isåfall vill jag bara ösa tacksamhet över er. Jag tror verkligen att det kommer bli en riktigt härlig mix av kläder dessutom, det känns som att alla vi fyra tjejer som ska vara med har lite olika stil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..