Frågor till Rebecka

 

c1000x590

Nu har det gått några veckor sen vi spelade in ett poddavsnitt med Alice, Andrea’s syster, och nu är det dags att ta in Rebecka i det hela! Idag, vid 16-tiden spelar vi in ett avsnitt med Rebecka och vi blir självklart jätteglada om ni vill ställa era frågor till henne inför det avsnittet. Så har ni några frågor om Rebecka som person, min relation till Rebecka, hur hon ser på framtiden, vad hon stör sig på med mig – go to town!

Ni kan ställa era frågor i detta inlägg, men ni kan även maila in era frågor till min och Andrea’s poddmail; mathildaochandrea@gmail.com.

Förresten, ni glömmer väl inte lyssna på veckans avsnitt som är en relationsguide? Ta del av våra tips och tricks som gör våra förhållande roliga, ärliga och fulla av skratt! Lyssna gör ni i iTunes eller i Podcaster, lättast för er är självklart att prenumerera på podden – då missar ni inget avsnitt!

 1. Hej,

  Är du och Mathilda nära? Om det är något ni har på hjärtat (allt från killproblem till klädval), vänder ni er till varandra eller pratar ni hellre med någon kompis/annan familjemedlem.
  Vad är Rebeckas drömresemål?
  Jobbar hon någonstans, isåfall med vad?

  Er podd är bäst! Puss å kram skumbanan!

 2. Brukar ni göra mycket tillsammans eller är ni dem som endast ses vid familjemiddagar osv, eller brukar hon hälsa på dig ofta i lägenheten och att ni hittar på och gör saker tillsammans? 🙂

 3. Bästa podden!
  Jag har en fråga till Rebecka: Har du någonsin känt att du måste leva upp till det Mathilda har gjort? Alltså känner du att du måste få lika bra betyg eller liknande för att dina föräldrar ska ”tycka du är lika duktig” som Mathilda?

  Kram!

 4. Jag undrar om ni har en väldigt nära relation? Alltså till exempel att om du Rebecka har problem med en kille eller kompisar pratar du med Mathilda om det eller tvärtom? Och att ni kan (när ni bodde tsm) komma in på varandras rum för att prata eller nu när ni inte bor tillsammans ses o fika och prata telefoni? Eller ses ni bara med familjerna?

 5. Vad kul att Rebecka också är med! Här är mina frågor:
  – Kommer du och Mathilda bra överens? Vad bråkar ni mest om?
  – Märker du av att Mathilda är en offentlig person, i vilket sammanhang i sådanafall?
  – Har du någon aning om vad du vill arbeta med i framtiden?

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..