We’re off!

c1000x595

Klockan är hur tidigt som helst och vi ska strax börja röra oss mot Brommaplan där vi ska hoppa på en flygbuss mot Arlanda! Och det sjukaste är att det här inte ens är ett tidsinställt inlägg, jag avsatte faktiskt tid denna tidiga morgon för att säga hejdå till er. Jag har i alla fall förberett nåt inlägg om dagen under tiden vi är borta, förhoppningsvis finns det hyffsat bra wifi som jag kan använda från hotellet. Men gör det inte det så kommer bloggen i alla fall inte stå gapande tom!

Njut av vårvädret så hörs vi igen när jag kommer hem! Vi landar på söndagkväll vid 23-tiden. Många kramar <3

  1. Hej Matilda! Skulle du inte kunna göra ett inlägg om saker du tipsar om att göra i Paris? Nice restauranger, pubar, fikaställen och uteställen kanske? Jag och min pojkvän ska nämligen också till Paris om en månad så det hade varit superkul om du gjorde ett inlägg om lite tips för oss som aldrig varit där Hoppas ni har det mysigt!! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..