Hemma!

 

IMG_9049

Hej på er!! Jag är hemma nu, alive and well. Vi har haft det så galet bra, har verkligen längtat efter att få lägga upp alla fina bilder och ge er mina bästa Paris-tips! Vi hade wifi på hotellet, men det var uppenbarligen inte tillräckligt bra för att kunna ladda upp mina kamerabilder här på bloggen. Och att göra inlägg utan bilder, eller med mobilbilder när jag har så många fina kändes helt enkelt inte värt. Därför valde jag att ta en liten mini-semester från bloggen och enbart låta min tidsinställda inlägg ta plats. Nu kommer i alla fall bloggen handla väldigt mycket om Paris under en tid, har dels tänkt göra inlägg om varje dag, men också göra separata inlägg om lite mer specifika grejer (en viss restaurang, vårt hotell etc).

Har ni några särskilda funderingar ni skulle vilja att jag gör ett separat inlägg om? Släng isåfall iväg en kommentar! Om jag inte svarar på frågan i ett helt inlägg så svarar jag åtminstone på kommentarerna. 🙂

  1. Hej Mathilda! Skulle vara kul att läsa ett mer detaljerat nlägg om maten ni åt! Och typiska saker ni köpte i matbutiken ex. Hade vart intressant 🙂 Kram <3

  2. Av de statsdelar du besökte, var det någon du tyckte var lite extra bra? Haha eller man kanske inte lägger märke till sådant… Hursomhelst, om du vet någon mysig statsdel får du gärna säga den.

  3. Hej Mathilda! Först och främst vill jag tacka för en grym och inspirerande blogg. Något jag undrar över är vart någonstans du bokade flygbiljetter, hotell osv. Vilka sidor och företag ger de bästa priserna? Vart i Paris ”ska” man bo för att ha så nära som möjligt till allt och vart är det trevligast? Känns kanske som lite tråkiga frågor att svara på men är väldigt intresserad då jag själv skulle vilja åka dit med min pojkvän i sommar. Hur som helst, är väldigt pepp på dina kommande inlägg om Paris. Kramar

  4. Hej Mathilda! Först och främst vill jag tacka för en grym och inspirerande blogg. Något jag skulle vara intresserad av att läsa om är vart du bokade flygbiljett och hotell. Vart ska man satsa på och bo? Vart är det liksom trevligast och samtidigt nära till mycket? Känns kanske lite tråkiga frågor att svara på men är väldigt intresserad då jag och min pojkvän vill dit i sommar. Vart får man de bästa priserna helt enkelt? Hur som helst, är väldigt pepp på dina kommande inlägg om Paris. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..