Cabana Boy

 

c1000x574

Nagellacket ”Sand Tropez” från Essie har under ganska lång tid nu varit en stor favorit i min nagellacksgarderob. Nog för att starka färger gör sig bra till brunbrända händer och fötter, men tycker fortfarande att den här färgen är nästintill oslagbar även när det gäller det. Älskar den! Den är verkligen beige, men väldigt kall i tonen och inte det minsta orange eller ens brun.

Men, jag har hittat en bra konkurrent. Tror inte den är riktigt lika mångsidig och den passar inte riktigt lika bra till alla mina guldiga smycken, men färgen är fantastiskt fin och också väldigt kall i tonen. Lacket heter ”Cabana Boy” och kommer från en av Essie’s nya nagellackkollektioner. Den är riktigt ljusgrå, men med en lite ”pärlig” finish som gör att den glänser lite, fast utan att vara glittrig. Som en pärla, helt enkelt. I vissa sken kan färgen nästan se lite ljust lila ut, men man ser tydligt att lacket är ljusgrått och det passar därför väldigt bra till bland annat svart, vitt – eller varför inte till grått?

Jag har märkt att just den här färgen har varit lite utplockad, i alla fall i stan. Det är ju i och för sig ett bra betyg, men lite störande när man själv är på jakt. Jag köpte till slut det sista på Lindex i Vällingby, ett tips kanske kan vara att kolla runt i lite mindre centrum om man är intresserad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..