Bye bye Gbg


Inget låt har nog spelats mer i vår bil under denna helg än denna!

 

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Göteborg och Summerburst efter två långa dagar med jobb för Mr Calvin Klein! Vi har promotat deras nya unisex-doft som heter CK2, eller den är egentligen gender-free som de så fint kallar det. Den är inte gjord för både tjejer och killar, utan inget av det. Det är en ”hen”-parfym skulle man kunna säga! (och för alla hen-motståndare så är det en unisex-doft istället, hehe).

Jag har haft det väldigt kul och upptäckt en liten säljare i mig som jag inte trodde fanns, något som får mig att tveka ytterligare på mitt val av utbildning till i höst. Det var för i övrigt väldans roligt att få träffa så otroligt många poddlyssnare/bloggläsare på Summerburst! Jag har aldrig tidigare träffat så många av er i ett och samma sammanhang, det kom fram glada och taggade tjejer hela tiden och er glädje smittade verkligen av er. Det är som vanligt så sjukt kul att få ett ansikte på er, här var det dessutom väldigt roligt att få träffa er lite äldre, det är ju nämligen 18-årsgräns på Summerburst. Ni alla verkade vara så himla härliga, glada och goa – exakt såna jag vill ha här och i podden. Ni är bäst, tack för att ni förgyllde min helg!

  1. Hej, gillar verkligen din blogg då jag själv gillar bakning. Testade din marängsmörkräm till mina cupcakes idag och den lyckades verkligen, efter att jag följt dina instruktioner noggrant. Den skar sig precis i slutet och fick panik men lyckades fortsätta vispa på låg hastighet. Tyvärr la jag i kokosflingor i frostingen och flingorna var för stora för min lilla tyll så sprittningen fuckade upp totalt haha. Men goda var de iallafall. Tack för alla tips!

  2. Hej, gillar verkligen din blogg då jag själv gillar bakning. Testade din marängsmörkräm till mina cupcakes idag och den lyckades verkligen, efter att jag följt dina instruktioner noggrant. Den skar sig precis i slutet och fick panik men lyckades fortsätta vispa på låg hastighet. Tyvärr la jag i kokosflingor i frostingen och flingorna var för stora för min lilla tyll så sprittningen fuckade upp totalt haha. Men goda var de iallafall. Tack för alla tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..