Tårta till midsommar

c1000x762

Tro det eller ej, men midsommar börjar faktiskt närma sig! I nästa vecka är det första juni vilket är helt absurt, och för oss som jobbar är det inte många helger kvar innan det helt plötsligt är midsommarhelg. Då är det dags för mig att bege mig ner mot Öland för midsommarfirande, och självklart ska då bakas en tårta. Jag kommer förbereda tårtbottnar och fyllningar hemma och sen bara montera ihop kalaset på plats, men just därför måste jag ju börja förbereda lite snart faktiskt.

Jag vill hålla det somrigt, okomplicerat och snabbfixat. Ändå ska det vara imponerande på något sätt, annars ser jag ingen större poäng i att lägga ner massa tid på den. Nej, det där får jag börja ta tag i! Smaker som jordgubb och vanilj kommer ligga i fokus, ev. också lite vit choklad….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..