Det sjukaste nånsin

 

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 22.14.54

Det finns ju sjuka grejer här i världens, men sen finns det dessa obegripligt sjuka och absurt äckliga saker som också fortsätter hända om och om igen. Jag tycker det är nog sjukt att så många tjejer ska behöva känna sig nervösa över att gå ensamma på kvällarna. Ännu sjukare är det att det är en befogad oro, det finns faktiskt anledning att oroa sig för våldtäkter sker för jämnan även i länder som Sverige.

Men så finns det ju incidenter som den i Brasilien; en 16-årig tjej blir drogad av sin egen pojkvän som sen låter henne våldtas av över 30 män. Jag tror jag aldrig varit så glad över att någon varit medvetslös som jag är för hennes skull, hon ska tydligen inte minnas något av våldtäkterna och det är jag så tacksam för. Fyfan vilket trauma. Så fruktansvärt äckligt bara!! Vad finns det för äckliga människor, vem vill ens ha sex med någon som man precis sett 20 andra haft sex med? Hur kan man ens sakna alla form av gränser på det sättet, hur kan man tycka det känns bra i magen att ha sex med en medvetslös 16-årig?!

Nej tjejer, tacka gudarna för att sånt faktiskt inte brukar hända i Sverige… Fyyy fan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..