HH på Ullevi

 

c1000x406

Jag har inte varit i Göteborg på säkerrt… åtta år, och när jag väl åker dit så blir det av en slump att jag är där två helger i rad. Det är så kul när det blir så! För jag är inte klar med Götet efter Summerburst, utan på fredag tar jag mitt pick och pack för en Håkan Hellström-helg med lite härliga vänner. Även fast jag inte är väääärldens största Håkan-fan så kommer det bli väldigt häftigt att få åka dit, det ska dessutom bli kul att faktiskt få upptäcka Göteborg och inte bara jobba där. Vi kommer inte iväg tidigare än vid 12-tiden på fredag pga en bilreparation, så vi lär väl komma fram vid middagstid på fredag. Vart hittar man bästa maten och bästa festen i Gbg? Kan tänka mig att jag har en del läsare där som har koll. 🙂

Är det nån av er som lyckades få tag på biljetter till Håkan och som också ska se honom den 4:e? Hur tidigt på lördag borde man ställa sig i kö? (och jag vet att man typ egentligen borde ha börjat köa redan eftersom kön har börjat, haha, men för oss som inte tar det på riktigt stort allvar då?)

 1. Bästa hamburgaren hittar ni på ”the barn” (men boka bord innan eftersom det ofta är fullbokat!!)

  Jag skulle säga 4 h innan om ni vill ha helt ok platser!:)

 2. Ni måste äta på storköket vid stora teatern (the barn) såå goda hamburgare och mysig uteservering. Du måste äta sötpommesen dom är to die for!!

 3. Tugg har grymma burgare, vill ni ha lite finare är Toso grymt (asiatiskt), Nonna bra italienskt, Salsa & salsa är mysigt mexikanskt! Ha det gött i Götet!

 4. Vääärldens bästa och mysigaste lunch/frukostställe är Bönor & Bagels. Det ligger på Linnégatan 48 och de serverar självklart bagels med olika toppingar samt supergoda smoothies, nypressade juicer och kaffe. Kolla menyn på deras hemsida!

 5. kul! jag ska också dit och undrar precis samma frågor som du undrar, även fast jag är från en stad utanför göteborg och vart där ett antal ggr.
  Men fest på nattklubb är det avenyn som gäller skulle jag tro. Dina andra frågor är jag lika fundersam över.

 6. Äta: Toso, Levantine, Supper, Bord 27, Dinner 22.
  Ta en drink: Bar himmel (vid fint väder), Heaven 23 (bästa utsikten), Pelican (godaste drinkarna).
  Utgång: Backstage, Port Du Soleil eller Push.

 7. Skulle ställa mig i kö så tidigt som ni orkar och känner att ni har lust med (ta med extrabatterier till telefonen!! och saker att göra). Redan nu är det som sagt folk som börjat tälta (?!) när man åker förbi på mornarna haha.
  Bästa kaffet finns på Da Matteo!

 8. Åh vad roligt att du ska dit, jag ska också se honom den 4e! Mina erfarenheter från tidigare konserter när jag haft ståplats så började jag köa vid 8/9 på morgonen och kom ändå längst fram (fast att många köat flera dagar haha).. Det beror som sagt helt på hur mycket ”du bryr dig” eller vad man ska säga! Tror det blir riktigt bra oavsett, kram <3

 9. 2014 köade jag och min kompis ungefär 2-3 kompisar om inte jag minns fel och då fick vi jättebra platser(!!!) precis utanför golden circel. Men detta året kanske man behöver köa lite innan, men jag tror att man ändå har möjlighet till bra platser för det va ”lätt” att få bra platser.

 10. Tips är att boka bord på någon restaurang i stan om ni ska käka.. Ni lär inte vara dom enda som äter ute innan Håkan 🙂

 11. Jag tycker även att Excet är kul att gå ut på! De har en schlagerbar som är sååå rolig. Annars vet jag att en del klubbar (osäker på vilka) har Håkan-prepartys. Sök på det på evenemang på facebook så kommer det nog upp något! Om inte annat så kanske vi ses den 4e. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..