Järpish-wrap

 

IMG_9548

Att äta ensam är ju ingen hit, risken finns då att man inte lagar mer än en smörgås eller två – vilket man inte ens lagar utan snarare plockar fram. Det är inget fel om det blir en middag på språng ibland, men när man faktiskt har tid att laga mat till sig själv tycker jag man borde det även fast det är trist. Riktiga räddare i det fallet är ju delvis rätter som man kan göra mycket av och spara till senare, eller sånt som är riktigt enkelt att slänga ihop. Max fem minuter längre än en smörgås får det ta, då kanske man orkar. Det här är ett typiskt exempel på en sån rätt; järpish-wraps med sallad, lök och mango-raja.
För ett wrap behöver du:

– Ett halvt paket järpish från Scan
– Ett tortillabröd
– Några salladsblad
– Några bitar lök
– Mango-raja (typ currysås)

Fräs Järpish-bitarna i stekpanna, vill man kan man även dela dem i två. Skär medans upp lite lök och fördela ut salladsbladen i tortillabrödet. Lägg sedan på de färdigstekta bitarna med Järpish, ringla över mango-raja, rulla ihop och sluka! Hur snabbt, gott och nyttigt som helst! TIPS: Glömde jag din favoritingrediens i mitt wrap? Släng i den också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..