Jubilaren

IMG_9708
Pappa fick en snygg tröja av min gudfar (som också är här med familj), denna bar han på middagen.

IMG_9711
Olivia var uppklädd med klänning och rosett i håret!


IMG_9715

Igår var det ju dags för pappa att fylla 50, detta firade vi egentligen inte så mycket på dagen. Vi tog det lugnt vid poolen, åt god mat och gjorde oss sedan redo för kvällen redan kl 17. Då hade vi abbonerat hotellets Sunset Bar som ligger högt upp med jättefin utsikt, där hade personalen förberett med champagne och lite snacks. Här delade vi ut presenter, jag och Rebecka höll ett litet tal och sen rundade vi av med en egenskriven låt om pappa till Magnus Uggla’s ”Kung för en dag”. Riktigt kul var det att få vara lite ifrån alla andra!

Efter att ha skålat in jubilaren ordentligt vandrade vi vidare till en italiensk restaurang och åt en väldigt lyckad middag. Vi somnade sen efter några timmars jacuzzibad, förhoppningsvis blev pappa lika nöjd med dagen som mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..