There goes my baby

 

IMG_1082

Jaha, då var dagen kommen. Oskar flyttade till Jönköping imorse, and I’m a mess. Man har ju vetat att den här dagen skulle komma sen i mars nångång, men då var det fortfarande så långt bort. Inte ens runt midsommar kunde jag ta in att vi bara hade några månader kvar, men imorse så slog det mig som en knytnäve i magen. Ser fram emot att längta efter varandra som om man precis lärt känna varandra, men ser inte fram emot att sakna. Kan verkligen inte förstå att han har flyttat.

  1. Vet precis hur det är.. Min pojkvän pluggar i Örebro. Har varit hemma över sommaren, men åkte tillbaka nu för en vecka sen. Hade en stor klump i magen den dagen och grät floder. Även om vi har haft ett distansförhållande nu i över 3 år, så vänjer jag mig aldrig. Det kanske bli annorlunda för er eftersom att ni faktiskt har bott ihop. Men som du skrev, känslan att äntligen få träffa varandra igen efter en tid, det kan ju vara bland det bästa. Att äntligen få kramas igen, prata igenom allt som hänt på jobbet/i skolan. Älskar man verkligen varandra och man känner att det är värt att kämpa för, då klarar ni det <3

  2. Jag brukar vanligtvis inte kommentera inlägg även om jag läser din blogg dagligen, men detta träffade så nära. Jag förstår verkligen det du beskriver, även om jag var den som lämnade min trygga punkt i livet. Distansen suger, jag kan inte benämna det på något annat sätt. Men vill man så kommer det gå bra! Måste även berömma dig för hur du låter honom testa sina vingar, jag är evigt tacksam för att min pojkvän lät mig göra samma sak. Utan det hade jag (och vårt förhållande) aldrig varit så stark(t) som det är idag. Kram <3

  3. Min pojkvän flyttade ifrån mig på gotland till göteborg under ett halvår förra året, och jag var precis likadan. Det var först dagen av flytten som det verkligen slog mig och det var förjävligt! Jag kan tyvärr inte säga att det blir bättre, men stunderna man träffas är fantastiska! Alla kramar till dig <3

  4. Jag vet precis vad du går igenom. Min kille pluggar i USA nu.. Och det suger verkligen. Men man får tänka såhär: tänk vad fint ändå att man har något att sakna!
    Kramar!!

  5. Jag är i precis samma situation men det kom väldigt plötsligt. Jag kom in som reserv på en utbildning i Umeå och fick reda på det igår. Vi är sambos i Stockholm och nu ska jag flytta, det känns förjävligt men jag måste åka. Skulle du kunna skriva ett inlägg om distansförhållande och hur ni tänkt lägga upp allting och hur ofta ni ska ses osv?
    Allting kommer gå superbra!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..