Pink

IMG_1792
IMG_1796

Jag är så himla glad över att rosa verkligen är en färg som är trendig igen! Länge förknippades – enligt mig – rosa med lite… ja, nästan barnslighet. Under stort sett hela gymnasiet ägde jag nog inte ett enda rosa plagg, både för att det inte fanns i butiker på samma sätt men också för att jag ärligt talat inte tyckte det var så fint.

Nu älskar jag däremot rosa och framförallt den ljusare, lite mer laxrosa färgen. Tycker det kan kännas både vuxet och lyxigt, tvärtemot av vad jag tyckte förut med andra ord. Här ovan ser ni mina favoritplagg i rosa just nu, vad jag gillar är att alla går att använda både till vardag och till fest. Det enda tråkiga är ju att man helt och hållet smälter samman med just ljusrosa kläder under vinterhalvåret när brännan försvinner… Får jobba på fejkbrännan så jag kan använda dessa även under årets kallaste månader! 😉

EDIT: Den ljusrosa skjortan längst upp till vänster kommer från Gina, den blommiga blusen uppe till höger kommer från Zara, toppen under kommer också från Zara och toppen längst ner till vänster kommer slutligen från H&M!

LOADING..