Höstig lista

IMG_9828

Den här listan gjorde jag faktiskt även förra året, och varför bryta en trend som håller? 😉 Här kommer årets version, och vill ni veta vad jag svarade förra året så hittar ni det inlägget HÄR. 

Beskriv din höst i tre ord.
Prestigelös, varumärkesbyggande och rolig.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det sämsta med i alla fall den här hösten är att jag kommer få träffa Oskar ganska sällan, men något av det bästa kommer nog samtidigt vara att kunna räkna ner tills nästa gång vi ses!

Hur höstmyser du?
Förra året skrev jag att jag började dagen med att skriva ner ett bra recept att baka, promenerar till affären för att handla det som behövs och spenderar sedan dagen med att baka. På eftermiddagen åker jag över med resultatet till familjen och sen fikar vi tillsammans. Hur mysigt lät inte det? Jag är helt och hållet beredd att hålla med om den beskrivningen även i år!

Hur ser din höstoutfit ut?
Jag håller även i år hårt i mina kostymbyxor och matchar dessa med en roligare blus, gärna i beiget eller puderrosa. Eller en snygg vardagsklänning med over knee-boots, det är också väldigt snyggt och kan bli riktigt höstigt med en fin jacka till.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Måla mina fönsterkarmar, umgås med vänner och uppdatera Youtube så ofta jag kan!

Bästa musiken för regniga dagar?
Långsammare musik behöver inte nödvändigtvis vara deppig, utan kan även vara stämningsfull. Om man är inomhus när det regnar så är det ju väldigt, väldigt mysigt att få njuta av det och lyssna på typ John Mayer.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Jag följer knappt serier, bara OITNB men visas ju inte löpande. 🙁 En sevärd film som jag tycker ni ska ta er tid att se i höst är ”En oväntad vänskap”.

Vad är den höstigaste maträtten?
Grytor tänker jag rent spontant, men det är inte min favourite thing. En god pastarätt förknippar jag också med hösten, som vegetarian tänker jag svamp, tryffel, mozzarella och timjan… Mums!

Var hänger du helst under helgen?
Oavsett årstid så spenderar jag helst en kväll hemma, eller i alla fall inte ute på krogen. Det tycker jag är kul ibland, men inte så ofta. I höst kommer jag spendera många kvällar hemma hos mamma eller pappa, vi behöver inte ens göra så mycket men det är kul at bara umgås.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Inget som är spikat, men eventuellt blir det en kortare resa i november till en huvudstad i Europa. Berättar mer när jag vet mer!
Jag och Andrea skulle också vilja åka iväg till värmen, men även det är ännu ganska oklart..

Hur förbereder du dig för vintern?
Jag räknar ner till julen, planerar julklappar och min 20-årsdag. Jag har alltid mycket att se fram emot under vinterhalvåret och såhär innan har jag därför sällan ångest (den kommer i mitten av januari, haha).

 

 1. Hej Matilda! Kanske hänger jag inte med, men jag undrar vad du kommer jobba med denna hösten? Är bloggen huvudsysselsättningen eller kommer du jobba kvar med det jobbet du haft i sommar på bl.a. Arlanda? 🙂

  Kram

  1. Hej! Kanske inte ser ner på en, men man kan ju lätt hamla i ”boring”-facket. Det tycker jag är synd, men till slut kommer även dessa människor förstå att alkohol inte alltid behöver stå i centrum för att man ska ses! Kram

 2. Hej!

  Jag saknar dina ”matsedel-inlägg”. Alltså när du skriver ut vad du ska äta och sen varje dag ger ut receptet. Blev så inspirerad av det och nu när du är vegetarian känns det ännu roligare att få se vad du äter. Hoppas du kan börja med det snart igen. Kram!

  1. Hej Sara!

   Jag kan absolut försöka bli bättre på att fixa mat-inlägg, men jag kan inte lova att jag alltid kommer ha matsedlar. Det var en supersmidig lösning för mig under en period där jag hade svårt att hitta tid till bloggningen, om jag bloggade om min middag fick jag liksom ett inlägg ”gratis” eftersom jag oavsett vad hade behövt laga maten. Nu när jag har tid på ett annat sätt så fyller jag hellre bloggen med lite blandade inlägg och det har, utan att jag tänkt på det egentligen, blivit mindre mat. Men ska försöka bli bättre på det! Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..