Sista lunchen

 

IMG_1843
IMG_1846
IMG_1848
IMG_1844

Innan mitt tåg gick så tog jag och Oskar bussen till nåt ställe som jag inte kommer ihåg namnet på (Östra centrum kanske…) för att äta en sista lunch vid vattnet innan jag åkte. Vi hamnade på restaurangen NEO som serverade en prisvärd Dagens Lunch! Vi både tog friterade sötpotatisfrikadeller med aioli och mozzarella, till det fick man sedan plocka fritt på deras ”tillbehörsbuffé” som hade bröd, potatis, sallader, couscous och lite till. Det var strålande väder i Jönköping idag så vår utsikt gick inte att klaga på.

Och nu sitter jag på tåget på vägen hem igen och det känns som Oskars flyttdag all over again. Inte riktigt lika jobbigt kanske, men samtidigt otroligt tungt. Att säga hejdå utan att veta när man ses igen är verkligen inte roligt, sen lär vi ju ses inom några veckor men det är jobbigt att inte veta. Eftersom vi bodde med varandra innan så gick vi så otroligt snabbt tillbaka till rutinerna nu när jag var där dessutom, så väldigt mycket kändes så himla naturligt. Tanken på att sova ensam inatt känns därför väldigt tråkig, hade liksom nästan vant mig igen vid att slippa det. Suck! Och det värsta är väl att man aldrig kommer vänja sig.. 🙁

  1. Jag hade distansförhållande med min pojkvän i ett år. Vi sågs ca 1 gång i månaden (ca 60 mil). Det suger men tiden går och jag har aldrig varit så långvarigt lycklig sen vi flyttade ihop. Det är bra med perspektiv. Förstår exakt din känsla om ensamhet och saknad! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..