Halloumi-tips!

 

c1000x766

När jag för några dagar sedan la upp ett inlägg om bad om halloumi-tips så fick jag galet många bra idéer från er. Vissa rätter hade jag aldrig ens tänkt på att man kan göra med halloumi, och jag tänkte helt enkelt att ni säkert också skulle ha glädje av lite bra tips. Här kommer mina favoriter som jag absolut ska testa nångång:

– Halloumi-stroganoff
– Halloumi-lasagne
– Krämig halloumi-pasta
– Halloumi-wraps
– Pasta carbonara m halloumi

Tydligen bara jag som varit trångsynt, verkar ju finnas väldigt många rätter man kan laga med halloumi. Det är verkligen min favoritost att ha i matlagning, till och med godare än parmesan. Det funkar ju inte bara som smaksättare utan som så mycket annat också, i vissa rätter är ju halloumin huvudingrediens. Tänk er en tryffelpasta med halloumi…. Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..