H&M – Höstkläder

c1000x828
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an – HÄR

Imorgon har H&M en frukost för klubbmedlemmar (i alla fall i vissa butiker) och alla som anmält sig får handla med 20% rabatt på hela sortiment, yey. Jag har förberett mig lite genom att kolla in hemsidan och leta upp saker jag ska kolla efter imorgon, fokus ligger framförallt på en svart kappa och skor. Hittar jag någon fin hösttröja är det möjligt att jag slår till på den med, men jag ska verkligen vara försiktig med mina pengar och bara köpa sådant jag verkligen behöver. Eftersom den 25e infaller på en söndag denna månad så kommer ju lönen imorgon, men jag ska inte låta det påverka mig.

Jag tycker i varje fall kappan nr 5 är väldigt fin och jag tror den kommer passa till många av mina kläder. Jag gillar verkligen gulddetaljerna och de som puffiga axlarna. Jag är även väldigt sugen på ett par snygga stövlar med en klack som är hyffsat lätta att gå i, så skorna nr 6 ska jag också ta mig tiden att prova. H&M i Vällingby har en Home-avdelning som jag säkerligen kommer kolla lite på också, dock tog jag inte med något från den i detta collage. Jag får helt enkelt visa upp det jag köpte imorgon när jag varit där!

  1. Hej Mathilda! Hur tänker du kring klädindustrin? Sömmerskor osv som knappt får betalt så att de har mat för dagen osv.. Jag vet inte om du sett dokumentärerna som rör sömmerskorna för ex H&M?

    Ville ta upp detta ämne då jag tycker du är så duktig på att skriva och uppmärksamma livsvillkor (hittills iaf för djur).

    1. Hej! Jag är medveten om dessa hemska fabriker och att människorna i dessa länder ofta bara har två alternativ; gatan eller att jobba i fabrik. Inga raster, i princip ingen lön, inga lediga dagar, ingenting. Samtidigt så har jag inte hittat något klädesmärke förutom möjligtvis Cheap Monday som säger sig ha bra villkor för sina arbetare, oavsett vart man går står det ju ”made in Kambodja”, ”made in Taiwan” etc, detta gäller även de allra dyraste märkena på marknaden. H&M har ju fått ta emot väldigt mycket skit för detta, men jag tror dessvärre inte någon annan kedja är mycket bättre. 🙁 Har du några rekommendationer?

      Med andra ord så känns det som att man sitter i en svår situation som konsument eftersom inget företag profilerar sig med schyssta villkor, höga löner för de arbetande etc. Vet ärligt talat inte hur man ska bete sig/hantera det… :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..